Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

Logo laten ontwerpen

Logo laten ontwerpen

Logo's zijn kleine visitekaartjes van uw bedrijf die deels worden gebruikt om uw bedrijf te identificeren en deels om uw product, dienst of merk te verduidelijken. Het is zeer belangrijk dat je een ​​goed logo hebt dat past bij uw activiteiten.

7b271649e7bc003ba4723d6ca60ccc23?s=128

Linda Kooijman

July 17, 2021
Tweet

Transcript

 1. Logo laten ontwerpen Als je een bedrijf hebt, heb je

  een logo nodig. Het is zo simpel.
 2. Het is belangrijk om te investeren in een professioneel logo-ontwerp,

  omdat dit de eerste indruk is die potentiële klanten van u zullen hebben. Een professioneel logo-ontwerp onderscheidt u van concurrenten en geeft uw bedrijf een gevoel van legitimiteit. Ons logo-ontwerpproces begint met wat onderzoek naar bestaande logo's om het doel, de stijl en de betekenis van het merk te bepalen. Een logo-ontwerp moet dienen als een verenigd ontwerp voor het merk - wat betekent dat het een onderdeel moet worden van de visuele identiteit van het merk. Vaak combineren merken elementen van eerdere logo's om een nieuw logo te creëren. Waarom heb je een professioneel logo-ontwerp nodig?
 3. Zodra u uw doelmarkten heeft bepaald, moet u uw unieke

  segmenten begrijpen. Afhankelijk van de service die u aanbiedt, zijn zowel directe als indirecte markten relevant. Als u bijvoorbeeld een website-exploitant bent, zijn de directe doelgroep website- eigenaren en kleine bedrijven die hun online aanwezigheid willen verbeteren. We beginnen met het onderzoeken van bestaande logo's om te bepalen wat er uniek aan is. Dit omvat het uitzoeken van de bedrijfswaarden van het merk, of het een gevestigd merk is of een nieuwkomer, wat de stijl is en wat het onderscheidt van de concurrentie. Van daaruit begint een team van ontwerpers en kunstenaars een ontwerp te maken dat het merk weerspiegelt, of het nu een nieuw bedrijf is of een gevestigd bedrijf. Het logo van uw merk is de eerste indruk waardoor potentiële klanten zich waarschijnlijk een mening over uw bedrijf zullen vormen. Voor wie is uw merk bedoeld? Deze vraag kan u helpen te bepalen voor welke doelgroep uw logo is bedoeld. Bent u voor particulieren op zoek naar een baan? Ben jij voor professionals die met jouw merk werken? Deze informatie kan ook helpen bij het bepalen van het "wat" van uw logo. Als uw merk bijvoorbeeld voor onderwijsinstellingen is, kan de 'wie' van het logo worden toegepast op onderwijsinstellingen zoals universiteiten, hogescholen en vakscholen. https://logo-latenontwerpen.nl/logo-laten-ontwerpen-amsterdam/
 4. Wat is een logo en waarom is het belangrijk? Een

  logo is een grafisch symbool of embleem dat vaak wordt gebruikt door commerciële ondernemingen, organisaties en zelfs individuen om onmiddellijke publieke erkenning te helpen en te bevorderen. Logo's zijn ofwel puur grafisch (symbolen/iconen) of zijn samengesteld uit de naam van de organisatie (een logotype of woordmerk). Een logo is het visuele element van de branding of visuele identiteit van een bedrijf. Bij het ontwikkelen van een logo moet er een duidelijke identiteitsverklaring bij zitten. Ook al lijkt het misschien triviaal, een logo is meer dan alleen een grafisch element. De manier waarop het is ontworpen en geïmplementeerd, zou ook boekdelen moeten spreken over het algehele merk. Hier zijn enkele dingen om te onthouden voor een succesvol logo van topkwaliteit. STOP START
 5. Nu we hebben vastgesteld hoe belangrijk het is om de

  persoonlijkheid en het doel van een logo te communiceren, gaan we eens kijken naar de drie componenten van een geweldig logo: Merkstem: wat de persoonlijkheid van het merk is en wat het echt uniek maakt. De persoonlijkheid van het merk wordt meestal bepaald door de oprichters en het leiderschap van een bedrijf. De persoonlijkheid van een merk is ook belangrijk om de visie en concurrentiepositie van het bedrijf te identificeren. Persoonlijkheden vormen de basis van de waarden, visie en het doel van een merk. De stem van het merk is hoe het bedrijf met de markt communiceert. Het helpt klanten bij het vormen van een totaalbeeld van het merk en maakt de organisatie als geheel herkenbaarder en herkenbaarder. Het hebben van een duidelijke en krachtige merkstem is een must voor elke organisatie die zich wil onderscheiden van de massa. Logokleuren: de kleur, of combinatie van kleuren, die de identiteit van het merk communiceert en een bepaalde boodschap en emotie naar het publiek communiceert. Logo-lettertypen: het lettertype dat wordt gebruikt op al het gedrukte materiaal, inclusief visitekaartjes, websites, afbeeldingen op sociale media, visitekaartjes en meer. Logotype en woordmerk: Het grafische element waarmee organisaties hun merk kunnen authenticeren en zich kunnen onderscheiden van concurrenten. Deze typografische elementen kunnen ook worden gebruikt om unieke geheugensteuntjes (merknamen) te ontwerpen. Het proces van het maken van een logo kost twee keer zoveel werk als het maken van een gemiddeld woordmerk of symbool. Muurschilderingen zijn mijn favoriete onderdeel van het logo- ontwerpproces.
 6. Hoe u uw eigen logo ontwerpt (en waar u dat

  doet) Als je net begint, hoef je geen professional in te huren om een logo voor je te maken. Er zijn tal van websites waarmee je je eigen logo kunt ontwerpen, zoals 99Designs of Fiverr. Als je op zoek bent naar meer informatie over logo-ontwerp, bekijk dan dit artikel over grafisch ontwerpblogs. Hieronder staan enkele vragen die je jezelf kunt stellen om te bepalen of je een logo nodig hebt:
 7. 5. Wat is je grootste probleem? Waar heb je een

  logo voor nodig? Misschien lost een logo dat probleem op en zullen mensen naar je toestromen. Je kunt het grootste probleem hebben en je logo haalt je nog steeds over de finish. 1. Is uw bedrijfsnaam of merk uniek? Hoe uniek uw merk ook is, u heeft een logo nodig om contact te maken met uw klanten. Tegenwoordig kan elk bedrijf "niet uniek" zijn en op de kar van rage-merken springen. Het is gemakkelijker dan ooit om viraal te zijn, het bereik van uw merk te vergroten en te groeien. De meeste bedrijven hebben een logo. Maar je kunt ze net zo laten opvallen als een beroemdheid. We helpen je graag bij het ontwerpen van een werkelijk uniek, gedenkwaardig en krachtig logo dat zowel tijdloos is als op maat gemaakt voor jouw unieke boodschap. 2. Waarom moeten mensen zich associëren met uw merk en wat maakt uw merk uniek? Klanten die uw merk kennen en waar u voor staat, zullen eerder voor u kiezen voor wat u aanbiedt. 3. Wat maakt jou anders dan je concurrenten? Zijn er bepaalde marketingtechnieken of digitale tools die u gebruikt waardoor u opvalt tussen concurrenten? Wat je ook onderscheidt van anderen, je hebt een logo nodig dat dat uitdrukt. 4. Wat zorgt ervoor dat mensen bij u willen kopen als ze zich herinneren dat ze uw logo hebben gezien? Als u producten en diensten verkoopt, heeft u mogelijk een speciale bestemmingspagina nodig om uit te leggen wat u doet, waarom u anders bent en wat u onderscheidt van uw concurrenten. Hoe u uw eigen logo ontwerpt
 8. Hoe u de juiste ontwerper voor uw bedrijf kiest

 9. Aangezien elk bedrijf een unieke entiteit is, wilt u misschien

  enkele van de bovenstaande punten aanpassen. Bovendien kan het proces voor het maken van logo's variëren op basis van de bedrijfsdoelen van uw merk. Als het gaat om het kiezen van een ontwerper voor uw bedrijf, wilt u er zeker van zijn dat u de juiste ontwerper voor de klus kiest. Hier zijn drie dingen waar je naar moet zoeken in een ontwerper: 1) Ze moeten ervaring hebben met ontwerpen voor een bedrijf als het jouwe. 2) Ze zouden u moeten kunnen helpen bij het ontwikkelen van een ontwerpstrategie die uw bedrijf zal laten groeien.3) Ze moeten een goed begrip hebben van algemene grafische ontwerpprincipes.
 10. Laten we een paar aandachtspu nten nader bekijken.

 11. Zorg er bij het kiezen van een grafisch ontwerper voor

  uw bedrijf voor dat u iemand inhuurt met een achtergrond in digitale marketing en grafisch ontwerp. Deze persoon weet hoe en waarom een logo nodig is, wat essentieel is omdat u precies moet weten wat uw logo voor uw merk betekent. Enkele voorbeelden van een bedrijfslogo met een goed ontworpen logo-ontwerp zijn: Apple, Facebook, Diesel, Hello Kitty, Nike en Twitter. Anders riskeert u verwarring over de richting van uw merk of de richting ervan. Met andere woorden, u loopt het risico dat het moeilijk wordt om te zeggen waar uw merk eindigt en het andere begint.
 12. Wanneer uw bedrijf een logo-ontwerp nodig heeft, kan dit als

  een plotselinge realisatie komen. De leider van de merkstrategie, als ze al beschikbaar zijn, zal u informeren over wat ze zien en denken. Als ontwerpers kan tijd doorbrengen in die verkenningsfase van onschatbare waarde zijn. Een ontwerper die met een merk werkt, kan erg enthousiast worden over een concept. Dit kan vaak leiden tot over-engineering van wat ze hebben gebouwd. Als u zich niet voorbereidt op uw logo- ontwerp, kan dit ook leiden tot scenario's waarin uw logo aanzienlijke vertraging oploopt en u uiteindelijk maanden of zelfs jaren doorbrengt zonder een systeem om uw bedrijf te ondersteunen. Er is geen snelle oplossing voor het ontwerpen van een logo.
 13. Logo laten ontwerpen

 14. Get in touch with us Email: info@logo-latenontwerpen.nl Website: https://logo-latenontwerpen.nl/ Number:

  (0318) 78 72 88
 15. Thank you Logo laten ontwerpen Have a great day ahead.