Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

Logo voor website

Logo voor website

Een logo voor website is een onmisbaar element binnen uw marketingstrategie. Ieder bedrijf dat zichzelf serieus neemt heeft immers een bedrijfswebsite waar de klant terecht kan voor de nodige informatie.

7b271649e7bc003ba4723d6ca60ccc23?s=128

Linda Kooijman

September 16, 2021
Tweet

Transcript

 1. LOGO VOOR WEBSITE Logo-latenontwerpen.nl Logo laten ontwerpen

 2. LOGO VOOR WEBSITE LATEN ONTWERPEN Logo's zijn een belangrijk onderdeel

  van de marketingstrategie van elk bedrijf. Een logo is een weergave van uw bedrijf en het is het eerste wat mensen zien als ze uw website bezoeken. Elk bedrijf moet een logo voor hun website hebben, hoe klein of groot hun budget ook is!
 3. https://logo-latenontwerpen.nl/portfolio-logo-laten-ontwerpen/

 4. Een logo is een representatie van uw bedrijf. Een logo

  kan een visueel aantrekkelijk beeld zijn dat de missie of slogan van een organisatie weerspiegelt. Het vertegenwoordigt wie u bent, wat u doet en waarom het belangrijk is voor iedereen die uw website bezoekt. U moet ervoor zorgen dat wanneer iemand uw site bezoekt, ze meteen weten wat voor soort bedrijf u aanbiedt! Om dit doel te bereiken, zijn er verschillende dingen die moeten gebeuren: Ten eerste zal het hebben van een professionele ontwerper die een goed ontworpen logo maakt, helpen bij het opbouwen van vertrouwen bij bezoekers op uw website. Wanneer mensen websites bezoeken waarvan het ontwerp er onprofessioneel en verouderd uitziet, zal hun eerste indruk niet erg positief zijn, vooral niet als ze zaken met u willen doen.
 5. https://logo-latenontwerpen.nl/portfolio-logo-laten-ontwerpen/

 6. logo-latenontwerpen.nl Het is ook belangrijk om rekening te houden met

  de kleuren en lettertypen die voor uw logo zullen worden gebruikt en hoe het eruit zal zien op verschillende marketingmaterialen, zoals visitekaartjes, briefhoofden of misschien zelfs een billboard. Het laatste wat u wilt, is dat iemand die uw bedrijfswebsite heeft gezien, niet herkent wat ze zien wanneer ze uw fysieke bewegwijzering zien! De grootte van uw logo is ook van belang. Wanneer bezoekers de website voor het eerst tegenkomen, zorg er dan voor dat er voldoende ruimte boven en onder (indien mogelijk) is, zodat mensen direct kunnen zien wat voor soort diensten of producten u levert zonder dat ze rond hoeven te klikken om meer informatie over hen te vinden. Als je een heel kleine ruimte beschikbaar hebt - zoals in een e-mailhandtekening - moet je zeker een logo hebben dat ofwel alleen de eerste letter van je bedrijfsnaam is of misschien een paar vriendelijke woorden bevat die verband houden met wat je doet
 7. None
 8. Phone Number 18 78 72 88 Website logo-latenontwerpen.nl Email Address

  info@logo-latenontwerpen.nl CONTACT INFORMATION