Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

What makes a good logo

What makes a good logo

Logo ' s zijn een zeer belangrijk aspect van branding. Wat maakt een goed logo? Waar moet je rekening mee houden bij het ontwerpen van je eigen logo?

7b271649e7bc003ba4723d6ca60ccc23?s=128

Linda Kooijman

September 16, 2021
Tweet

Transcript

 1. WHAT MAKES A GOOD LOGO? Logo's zijn een zeer belangrijk

  aspect van branding. Wat maakt een goed logo? Waar moet je rekening mee houden bij het ontwerpen van je eigen logo? Welke tools kunnen u helpen bij het ontwerpen van het perfecte logo voor uw bedrijf of project? In dit artikel geven we antwoord op deze vragen en meer!
 2. Group Name: Een goed logo moet visueel aantrekkelijk en gedenkwaardig

  zijn en zich onderscheiden van de rest. Wat het anders maakt, is de conceptualisering en uitvoering ervan. Uw logo moet de boodschap van uw merk weerspiegelen of wat u ermee probeert over te brengen. Een geweldig idee kan een middelmatig ontwerp er geweldig uit laten zien! Een van de belangrijkste dingen om in gedachten te houden is dat een logo eenvoudig moet zijn, zodat mensen het gemakkelijk kunnen reproduceren of recreëren op verschillende platforms (print, digitaal...). Bovendien moet u de zaken niet te ingewikkeld maken door te veel details toe te voegen waardoor uw logo er rommelig en onaantrekkelijk uitziet. Wat maakt een geweldig logo? Geweldige logo's zijn ontworpen met eenvoud in gedachten!
 3. Een goed idee kan een gemiddeld ogend ontwerp veranderen in

  iets geweldigs - maar hoe komen we op zulke ideeën? Welke tools kunnen ons helpen een uitstekend ontwerp te maken voor ons bedrijf of project? In dit artikel hebben we enkele van de handigste tools opgesomd die zowel ontwerpers als niet- ontwerpers kunnen gebruiken om het perfecte logo te maken. https://logo-latenontwerpen.nl/
 4. Er zijn een aantal behoorlijk goede online bronnen waar mensen

  hun eigen sjablonen, kant-en-klare logo- ontwerpen en vormen delen die u voor uw project kunt gebruiken. Wat het beste is, ze zijn allemaal gratis! Tegenwoordig is er ook een grote verscheidenheid aan tools voor het maken van logo's, zoals die van designhill, waarmee bedrijven in een mum van tijd hun eigen logo's kunnen maken! Logo maken hoeft niet ingewikkeld te zijn - met de juiste middelen (zowel online als offline) kan iedereen op zijn eigen voorwaarden een geweldig logo-ontwerp bedenken. Wat maakt een geweldig logo? Een uniek concept of idee in combinatie met een uitstekende uitvoering maakt het echt onderscheidend van de rest! Hoe zit het met gratis alternatieven?
 5. CONTACT Logo laten ontwerpen Adres Nansenstate 13 6716 NH Ede

  Contact info@logo-latenontwerpen.nl 0318 78 72 88 Openingstijden Ma – Vr: 09:00 – 17:00 Za- Zo: Gesloten