FOR SERBIAN CITIZENS - SAUDI Kingdom of Saudi Arabia Official Visa Online - Saudi Visa Online Application - Званични центар за пријаву у САУДИЈСКОЈ Арабији

aplicationseerbia

Phone :
+381 11 3635666

Email :
[email protected]

Category :
Electronic Visa
Business Hours :
24/7/365

Business Logo :
Attached

Owner / Official Contact Name :
Roger Blinkist Jacob

Description :
еВиса за Саудијску Арабију је нова врста одобрења електронске визе која је најједноставнији начин за улазак у Краљевину Саудијску Арабију. еВиса за Саудијску Арабију је електронска виза која омогућава становницима око педесет земаља да обављају умру, посао, одмор, разгледање, путовања и истражују Саудијску Арабију. То је најбржи, најлакши, најједноставнији и најједноставнији метод за добијање визе за посету Саудијској Арабији. У суштини, све што треба да урадите је да попуните веома кратку апликацију за визу за Саудијску Арабију онлајн на веб локацији и примите своју еВиса за Саудијску Арабију путем е-поште у року од 24-48 сати. Виситор или Бусинесс еВиса за Саудијску Арабију је одобрила Влада Саудијске Арабије 2019. како би се олакшала посета Краљевини Саудијској Арабији развијеним земљама. Старије методе саудијске визе се не препоручују, као што је посета амбасади или добијање физичког печата на пасошу. Интернетска виза Саудијске Арабије је друга врста визе за вашу удобност. Морате само да попуните формулар на мрежи и отпремите своју слику лица. Такође, ова врста електронске визе за Саудијску Арабију важи за више улазака до 90 дана по посети. еВиса важи годину дана. То значи да можете више пута ући у Саудијску Арабију. Ова електронска виза или еВиса за Саудијску Арабију дозвољава боравак од 90 дана са сваким уласком у земљу.

Decks

FOR SERBIAN CITIZENS - SAUDI Kingdom of Saudi Arabia Official Visa Online - Saudi Visa Online Application - Званични центар за пријаву у САУДИЈСКОЈ Арабији hasn't published any decks.

Speaker Deck Pro: Add privacy options and schedule the publishing of your decks Upgrade