Bådservice og både

baade
0 Following · 0 Followers

Vi elsker både
Rigtig mange af os elsker både. Vi elsker at sejle, elsker søen og hele det maritime miljø der er omkring en, når man er bådejer.
Hos Njordportal hjælper vi dig med at finde de bedste service ydelser til både, eller udstyr til båd. Vi har samlet en liste over nogle af de førende inden for alle former for service af båd og bådmotorer samt forhandlere af både og udstyr til båd.
Det kan eksempelvis være du har brug for hjælp til installation af elektriske instrumenter i din båd. Det med Montering af elektriske instrumenter kan være en opgave som de fleste ikke selv magter at give sig i kast med.
Det kan også være du skal bruge vinteropbevaring eller helårsopbevaring af båden. Eller en mere simpel ydelse som vask af sejl. Noget af det som rigtig mange har brug for, og som vi er rigtig gode til er service af bådmotor og reparation af sejl. Så hvad enten du har en større sejlbåd eller en speedbåd så kan vi hjælpe dig. Se flere eksempler på de ydelser vi hos Njordportal tilbyder her på Service af båd, speedbåd og jolle.

Andre standard ydelser som du finder hos njordportal er f.eks.

Bådløft
Bådmotor reparation
Reparation af bådmotor
Rengøring af glasfiberbåd
Rengøring af båd
Bådservice

for blot at nævne et par eksempler. Der er masser af muligheder inden for bådservice og reparation. F.eks. hvis dit sejl et gået i stykker kan vi henvise til en dygtig sejlmager i dit område. Er din motor til båden gået i stykker, så har vi nogle som tilbyder bådmotor service eller reparation af påhængsmotor, så vare det ikke længe inden båden igen er klar til at komme i vandet.
Er det ikke lige bådreparation du har brug for, så er det måske blot en bådpolering der skal til eller en snak med en bådkonsulent ang. købet af din næste båd. Se mere om dette her på Både og udstyr til båd.

Andre ydelser til båd
Mange har også behov for simple former for bådservice som klargøring af båd, båd vedligeholdelse, både reparationer eller en ny kaleche. Noget som næsten alle bådejere får brug for er jo forårsklargøring båd eller vinteropbevaring af båden.
Det kan også være du står og mangler nogle båd reservedele, så er der en god chance at vi hos Njordportal kan sætte dig i forbindelse med nogle som kan hjælpe med at skaffe de reservedele du lige står og mangler, også selvom det er til ældre eller mere specielle både. Er du i tvivl om hvad det vil koste, er du altid velkommen til at tage en snak med os, få får ofte henvendelser af denne slags. Det kan være alt lige fra hvad koster det at få monteret bovpropel på båden til hvor kan jeg få
opbevaring af båd eller det bedste sted at få bådpleje.

Vi forhandler ikke selv bådtilbehør eller udstyr til båd. Men samarbejder med nogle af de bedste speciallister på markedet som bestemt også kan hjælp dig med at få din båd i bedst mulig stand. Det er hvad enten du har brug for vinterkonservering af påhængsmotor eller blot generel bådservice.

Noget som rigtig mange får brug for hvert år er vinteropbevaring af båd, og her kan vi henvise til lokale steder i nærheden af dig som netop har mulighed for at opbevare din speedbåd eller sejlbåd om vinteren. Bådopbevaring er noget som de fleste jo vælger at benytte sig af når vinteren nærmer sig.
Det er meget forskelligt hvad der kommer ind af problemstillinger. Det kan være lige fra montering af bovpropel til simpel båd renovering eller påhængsmotor service.
Overvejer du at købe eller sælge båd, så er der masser af Webshops derude hvor du både kan købe og sælge både, bådudstyr, bådtilbehør og meget mere. Ellers tag en snak om os, og vi hjælper gerne med at finde de bedste til opgaven.

Decks

Bådservice og både hasn't published any decks.

Speaker Deck Pro: Add privacy options and schedule the publishing of your decks Upgrade