E90bb2d69568753a95a644eb694f83d9?s=128

elrugot41naud

elrugot41naud

kosovarische musik - Permes vitet te shumta hitet shqip ose albanische lieder 2021 kan zere vend te rendesishem ne Youtube nga degjuesit qe adhurojne muzik shqip apo albanische musik. Ne muajt e fundit ka dhe shum shtetas te huaj qe degjojn kosovarische musik qe jan te pelqyera edhe ne vitin 2022 e sidomos lista qe permbajn Albanische Lieder nga me te mirat. Permes kesaj liste me hitet shqip dua te ju jap ne sherbim te gjithe ju adhuruesve playlisten e rregulluar nga stafi jone. Lista permban kengetar te rinje dhe ata qe tani me jan te njohur per publikun qe degjojn Albanische Musik.

elrugot41naud hasn't published any decks.

Speaker Deck Pro: Add privacy options and schedule the publishing of your decks Upgrade