0cb5993b1d796c7b7796a98030dd736b?s=128

SEO Firma - Find det rigtige marketing bureau hos seo-firma.dk

firmaseo

SEO Firma

Mit navn er Benny og jeg arbejder hos SEO Firma, hvor vi laver søgemaskineoptimering for både de helt små firmaer og de større virksomheder. Vi hjælper dem med alt lige fra udvikle en søgeords analyse til ting som onpage optimering eller teknisk søgemaskineoptimering. Udover søgemaskine optimering arbejder jeg også med ting som webdesign, Google Ads, SoMe marketing og andre former for online markedsføring.
Du kan læse mere meget om hvad jeg arbejder med her på SEO Firma

SEO Optimering

I vores marketing bureau arbejder vi hovedsageligt med SEO optimering af hjemmesider. Alt lige fra hvilke søgeord som er mest relevante for kunden (søgeords analyse) til at få de helt rigtige links tilbage til kundes hjemmeside i form af søgemaskine linkbuilding. Hos seo-firma.dk benytter vi os ikke af automatisk software eller det som kaldes blackhat seo, da det på sigt ofte vil skade mere end det gavner. Vi laver den slags SEO optimering som vil være mest effektiv for vores kunder. Læs mere om SEO optimering

Marketing bureau
Vælg et marketing bureau som ved hvad de laver. En stor del af de webbureauer og marketingbureauer som er på marked, bruger stadig teknikker som er 10-15 år gamle, og ikke længere har ret stor effekt. Andre outsourcer en stor del af arbejdet til forskellige udenlandske firmaer i Asien eller Indien for på den måde at kunne tage mere arbejde ind.
Bor du i en større by som Århus, Aalborg eller København, tag ud og få en snak med det webbureau eller marketing bureau du overvejer at benytte. Hør lidt mere til hvad de som SEO firma kan tilbyde dig, og hvordan de arbejder. Dette giver generelt en god ide om hvilken type virksomhed du har med at gøre.
Spørg lidt ind til hvordan de vil SEO optimere din hjemmeside, hvilke erfaringer de har med søgemaskineoptimering og hvilke resultater der har lavet for andre kunder. Det gælder her om at finde et godt SEO firma du kan stole på, og som laver et godt stykke arbejde med din hjemmeside eller webshop.

Søgeordsanalyse
En rigtig vigtig del af en online marketing strategi er en søgeordsanalyse. Her analyse marketingbureauet de søgeord som folk benytter til at finde dine ydelser eller produkter. Analyser hvor mange der hver måned laver en Google søgning på de forskellige ord, og hvor svær konkurrencen er for et givent ord. Er du helt ny spiller på marked, nytter det jo som regel ikke ret meget at fokusere på et ord som Mægler Aalborg, hvis der allerede er firmaer der har kæmpe om disse ord de sidste 10 år og har et betydeligt højere markedsføring budget end du har. Vælg søgeord som er realistiske og som er meget relevante for dig. F.eks. et det ofte bedre at blive fundet på ord som hvad koster en ny hjemmeside, fremfor et mere generelt ord hjemmeside. Også selv det vil være betydelig flere der søger på hjemmeside. Konkurrencen her vil med garanti også være betydelig højere og du vil skulle lige endnu mere arbejde og penge i at komme op på et sådant ord, som måske ikke giver dig flere salg en det noget lettere ord hvad koster en ny hjemmeside?
Som du kan se, så er en søgeordsanalyse en rigtig vigtig del af ens online marketing strategi. Det gælder her om at få lavet en så grundig analyse som muligt da det vil spare dig for meget tid på sigt.

Så find det SEO Firma der er den bedste match for dit firma, ofte vil det være et lokalt firma, da som regel giver ret god mening at tage et fysisk møde nu og da, få lagt en marketing strategi eller skifte spor hvis det skulle være nødvendigt. Så tag et kig i lokal området og se hvilke marketing bureauer eller webbureauer der findes der, og om et af dem måske er dygtig nok til at blive din næste samarbejdspartner.

SEO Firma - Find det rigtige marketing bureau hos seo-firma.dk hasn't published any decks.