31e18399622a9343010f173ba38ad036?s=128

hisehot

hisehot

Hitta den perfekta markisen för ditt företag

Uttrycket "skönhet är bara hud djup" gäller fint för människor, men det har inte samma ring av sanning när det gäller företag och byggnadsfasader. Faktum är att konsumenter gillar en snygg produkt och vill handla på platser som är estetiskt tilltalande. Och det är förmodligen ett av de enklaste och mest kostnadseffektiva sätten att ge dina köpare en anledning att stanna i din butik med den enkla curb appeal boosten av en utanför markisen.

Oavsett om du äger en sportbar eller butiksmöbelbutik, är en yttre markis ett prisvärt byggtillägg som går långt för att göra ditt affärsfront stå ut ur publiken. Naturligtvis är inte alla yttre markiser för alla affärer. Tänk på följande tips för att du ska hitta det perfekta utseendet för ditt företag:

3 tips för att hitta den perfekta markisen för ditt företag

Känn dess primära syfte. Även om markiser är generellt designade - de är takkonstruktioner installerade ovanför ett fönster eller dörr - den exakta konstruktionen skiljer sig från det önskade syftet. En högkvalitativ metallmarkis är till exempel idealisk för företag som vill förbättra visuella affärshallar, medan en vattentät vävmark skyddar gäster och anställda från dåligt väder. Den sistnämnda är en särskilt viktig aspekt om du vill ha en utomhusmarkis för att skydda en utomhus sittgrupp från solen och det lätta regnet eller om du vill att den ska fästas till stigmarkiser eller en fristående markis.
Tänk på hur du vill att ditt företag ska vara representerat. Markiser kommer i olika stilar, till exempel prydnads- och vattenfall, sluttande och färger. När du arbetar med en nyanser och markiseringsföretag som Dorchester Awning frågar de dig om vilken typ av verksamhet och färger som representerar ditt varumärke och logotyp. De hjälper dig att sätta igenom de många olika stilar, former och färger som finns tillgängliga för att hjälpa dig att välja den bästa gruppen som representerar ditt företag. Till exempel bör en finansinstitut ha en annan estetik från en barns arkadaffär.
Undersök din företagsplats och var du vill ha kommersiella markiser installerade. Den sista stora aspekten du kommer att behöva överväga är platsen för ditt butiksfönster och de strukturer som du vill installera utomhusmarkiser på. Ett företag på hörnet av ett landskärning vill i allmänhet använda olika material och ha en annan skyltform än ett affärshotell mitt i en stor marknad eller utomhusremsa. Försöker du uppmärksamma förare eller fotgängare? Kommer dina konsumenter i allmänhet att försöka söka dig, eller försöker du fånga sitt meddelande medan de väntar på ett närliggande stopljus? Det är viktigt att ta hänsyn till alla dessa överväganden innan du fattar ett beslut om din markis storlek, design och färg och utformningen av hur och var din företagslogotyp kommer att skrivas ut.markis stockholm

Du kommer också att vilja överväga din budget. Ett kvalitetsföretag kommer att se till att du kan sätta alla ovanstående aspekter i praktiken utan att gå över budgeten så att du kan få det bra utseende du vill ha för ditt företag till ett pris du har råd med.

hisehot hasn't published any talks.