Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

google klantenservice nederland

95751e867af00ec5a05fa78fae6dc117?s=47 Len Meyer
February 22, 2021

google klantenservice nederland

Neem onmiddellijk contact op met onze Google-klantenondersteuning als u problemen ondervindt met Google. U kunt contact met ons opnemen via het Google-klantenservice nummer +31-203698663, ons schrijven via e-mail of zelfs via livechat.

95751e867af00ec5a05fa78fae6dc117?s=128

Len Meyer

February 22, 2021
Tweet

Transcript

 1. WAT TE DOEN WANNEER GOOGLE CHROME NIET REAGEERT?

 2. Google Chrome is de belangrijkste zoekmachine onder de meeste mensen

  over de hele wereld. Het is gratis, gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd met tal van geweldige functies. Maar dat betekent niet dat het 100% bugvrij is. Er kunnen zich technische fouten voordoen die de browser onstabiel, traag en verlamd maken. Er is echter altijd iets of het andere dat u kunt doen om dergelijke fouten zo snel mogelijk te verhelpen.
 3. Here are a few troubleshooting tricks that you may try

  to get rid of any technical issue with chrome: Onze Google technische dienst behandelt een breed scala aan technische fouten met de browser. U kunt dus altijd contact met hen opnemen als u hulp nodig heeft, en zij zullen u begeleiden totdat al uw twijfels zijn weggenomen. Here are a few troubleshooting tricks that you may try to get rid of any technical issue with chrome:
 4. SCAN UW COMPUTER Malware-infectie is een van de belangrijkste redenen

  achter technische problemen met Google Chrome. Voordat u voor advies contact opneemt met de technische ondersteuningsdeskundigen van Google, moet u uw apparaat daarom grondig scannen op infecties, aangezien deze de werking van uw browser kunnen verstoren. Om ervoor te zorgen dat uw systeem te allen tijde tegen hackers wordt beschermd, raden we u aan een goede antivirusoplossing van derden te gebruiken die de virussen sneller en beter detecteert, zonder al te veel middelen te gebruiken.
 5. None
 6. VERWIJDER EN INSTALLEER DE BROWSER Overweeg om de browser correct

  van uw apparaat te verwijderen en opnieuw te installeren. Voor dit doel kunt u een verwijderprogramma gebruiken, zoals Revo. Omdat het standaard verwijderprogramma minder effectief is omdat het niet alle originele bestanden verwijdert, trekt Revo registerwijzigingen terug en worden alle overgebleven bestanden veilig verwijderd.
 7. VOEG CHROOM TOE AAN DE FIREWALL UITZONDERLIJST 1. Navigeer naar

  Windows Firewall. 2. Selecteer Een app toestaan via Windows Firewall in het linkerdeelvenster. 3. Klik op Instellingen wijzigen -> Een andere app toestaan. 4. Kies Google Chrome -> Toevoegen -> OK. Omdat de firewall van uw apparaat is ontworpen om internettoegang tot bepaalde apps te beperken, moet u Chrome erdoorheen laten om alles correct te laten werken.
 8. CLEAR DNS CACHE 1. Druk op Windows + X-toetsen. 2.

  Kies Command Prompt (Admin) of Powershell in de lijst. 3. Typ ipconfig / flushdns of netshwinsock reset en druk op Enter. Als DNS-cache de fout veroorzaakt, lost de bovenstaande methode het probleem op. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze technische dienst van Google. We zullen u tijdige en betrouwbare oplossingen bieden voor elke technische fout.
 9. VOER SFC-SCAN UIT 1. Start de opdrachtprompt als beheerder. 2.

  Voer sfc / scannow in het venster in en druk op Enter. Het scannen duurt ongeveer 15 minuten en lost eventuele technische fouten met uw Google Chrome op.
 10. UPDATE DE BROWSER 1. Start Google Chrome. 2. Ga naar

  Help -> Over. Er verschijnt een tabblad en Chrome controleert op de nieuwste beschikbare updates die automatisch automatisch worden gedownload. Hiermee worden bepaalde bugs verholpen die technische fouten in uw browser veroorzaken.
 11. Enkele andere trucs die u kunt proberen, zijn: 1. Wis

  browsegeschiedenis, cache en cookies. 2. Schakel verdachte extensies uit. 3. Reset de browser. 4. Controleer de proxy-instelling. Als het probleem zich blijft voordoen, kunt u contact opnemen met onze Google klantenservice via e-mail, telefoon of livechat. We beloven al uw technische problemen in een mum van tijd op te lossen!
 12. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER DETAILS +31-203698663 GOOGLE

  KLANTENSERVICE NEDERLAND ORIGINELE BRON DANK U