Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

Hackathon Agenda

Hackathon Agenda

This material is for DevRel/Asia 2020.

57c9c4b846c73c911cbf795d211904f3?s=128

Taiji HAGINO

November 14, 2020
Tweet

Transcript

  1. IBM Cloud Online Hackathon

  2. 09:00 – 10:00 Cloud Basic (60min) 10:00 – 11:00 IBM

    Cloud (60min) 11:00 – 12:00 IBM Watson (60min) Day1
  3. 09:00 – 10:00 Solo Ideathon / Team Building (60min) 10:00

    – 12:00 Team Ideathon (120min) 12:00 – 13:00 Break 13:00 – 18:00 Hacking Time (300min) Day2
  4. 09:00 – 12:00 Hacking Time (180min) 12:00 – 13:00 Break

    13:00 – 15:00 Presentation (120min) 15:00 – 17:00 Results Conclusions (120min) Day3
  5. DAY1

  6. DAY2

  7. Teaming Randomly

  8. Think of your own ideas and write them in Mural

  9. Share your ideas within your current team

  10. Look at the idea paper on the Mural and find

    out who you want to be a team with
  11. Make a team with Max 7 people

  12. Break

  13. Think of an idea as a team and express it

    as a picture Decide the TEAM NAME and PRODUCT NAME
  14. Idea presentation *3 min × 10 teams

  15. Hack! Hack! Hack! Develop earnestly!

  16. DAY3

  17. Hack! Hack! Hack! Develop earnestly!

  18. Decide the order of presentation

  19. Presentation 10 min × 10 team (Including Q&A)

  20. Touch and Try 30 min

  21. Conclusions