Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

netflix telefoonnummer nederland

0da5b61bdc342e11c58f9c8f7f55ec5d?s=47 Roos Moens
February 22, 2021

netflix telefoonnummer nederland

+31-203698663 is het nummer dat u moet bellen voor technische hulp als Netflix u op enigerlei wijze problemen geeft met de installatie of iets anders met betrekking tot Netflix.

0da5b61bdc342e11c58f9c8f7f55ec5d?s=128

Roos Moens

February 22, 2021
Tweet

Transcript

 1. WAAROM GEEFT NETFLIX MIJN CONTINUE WATCHING LIST NIET?

 2. Netflix is een van de meest populaire videostreamingservices die een

  enorme verzameling films, tv-shows, documentaires en nog veel meer biedt. Het biedt de gebruikers talloze handige functies. Een daarvan is de Watchlist-functie waar u alle films en tv-programma's die u zou willen bekijken, kunt toevoegen. Een andere is de lijst Doorgaan met kijken, die alle afleveringen of films toont die u momenteel bekijkt. Als u momenteel 3 films bekijkt, worden ze allemaal weergegeven en wanneer u op de video klikt, wordt deze verder afgespeeld waar u was gebleven. We kunnen dus zeggen dat het zonder twijfel een buitengewoon nuttige functie is.
 3. Toch hebben veel gebruikers gemeld dat de functie van tijd

  tot tijd uit hun account verdwijnt. Hoewel je het soms aan het einde van de pagina kunt vinden, is het beter om de Netflix klantenservice om ondersteuning te vragen. Hun advies is handig als u in de toekomst hetzelfde probleem opnieuw tegenkomt. Hier zijn een paar trucs voor het oplossen van problemen die u kunt proberen om de fout zelf te verhelpen:
 4. WIJZIG LIJST BESTELINSTELLINGEN • Start de Netflix-applicatie. • Log in

  op uw account. • Ga naar Instellingen -> Lijstvolgorde. • Controleer de cirkel voor handmatig bestellen en sla deze op.
 5. Hiermee kunt u de volgorde wijzigen waarin de lijst op

  uw browserpagina verschijnt. Als u wilt, kunt u zelfs de lijst Doorgaan met kijken verplaatsen naar de gewenste plek. Mocht deze oplossing u niet helpen, denk dan niet twee keer na voordat u contact opneemt met onze Netflix technische ondersteuning. We zullen u nuttige begeleiding bieden, zodat u de fout zelf kunt aanpakken.
 6. None
 7. GEBRUIK DOORGAAN MET VERLENGING Het gebruik van een extensie voor

  de functie Doorgaan met kijken is eerder een tijdelijke oplossing dan een oplossing. Maar het zal de functie in ieder geval naar u terugbrengen. Volg de onderstaande stappen om er een extensie van toe te voegen: 1. Bezoek Chrome Web Store op uw pc. 2. Klik op de startpagina op Extensies. 3. Selecteer Netflix Doorgaan met kijken in de lijst. 4. Klik op de optie Toevoegen aan Chrome en vervolgens op Extensie toevoegen.
 8. Wanneer de installatie is voltooid, start u uw Chrome-browser opnieuw

  en logt u in op Netflix. Controleer of het probleem is opgelost. Voor het geval dat nog steeds niet het geval is, bel dan zo snel mogelijk ons Netflix klantenservicenummer. Nadat je een van de bovenstaande trucs hebt geprobeerd, kun je de lijst Doorgaan met kijken op je Netflix-account zeker verkennen. Nu kunt u zonder zorgen genieten van uw favoriete tv-programma's.
 9. Voor verdere ondersteuning kunt u verbinding maken met onze Netflix

  technische dienst via e-mail, telefoon of live chatondersteuning. Het maakt niet uit wanneer u met een technisch probleem wordt geconfronteerd, we beloven u grondig te begeleiden tot het einde van de procedure.
 10. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER DETAILS +31-203698663 NETFLIX

  KLANTENSERVICE NEDERLAND ORIGINELE BRON DANK U