Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

Kinderfeestje Brabant

Kinderfeestje Brabant

Een leuk en origineel kinderfeestje organiseren is niet de makkelijkste taak van de wereld. Als er jonge kinderen door uw huis racen, loopt u het risico op ongelukken.

Ricky Floyd

May 21, 2021
Tweet

More Decks by Ricky Floyd

Other Decks in How-to & DIY

Transcript

 1. Kinderfeestje Brabant H T T P S : / /

  H O O G H E I . N L / K I N D E R F E E S T J E - B R A B A N T /
 2. BEKIJK ALLE ACTIVITEITEN Een leuk en origineel kinderfeestje organiseren is

  niet de makkelijkste taak van de wereld. Als er jonge kinderen door uw huis racen, loopt u het risico op ongelukken. En u weet al wie daarna de rommel mag opruimen! Dit is de reden dat ouders in Brabant weten dat als het op plezier aankomt, De Hooghei een uitstekende locatie is in Brabant. In de bosrijke omgeving worden diverse outdoor activiteiten georganiseerd. Dus plan nu uw eigen feest en bel De Hooghei.
 3. Door onze jarenlange ervaring met kinderfeestjes weten we de leukste

  activiteiten te bundelen in onze arrangementen. Uiteraard houden we rekening met de veiligheid van uw kinderen. Voor een onvergetelijke verjaardagsfeest in Brabant gaat u natuurlijk naar De Hooghei in Berlicum. Hieronder treft u onze kinderfeest arrangementen: Originele kinderfeestjes BRABANT VIERT U BIJ DE HOOGHEI
 4. Kinderpaintball Kinderfeestje: inclusief uitrusting die speciaal is ontwikkeld voor kinderen.

  Voetgolf Kinderfeestje: als uw kinderen van voetbal houden is dit een goede optie. Blotenvoetenfeestje: op meer dan 85 ondergronden lopen met blote voeten. Jungle Survival Kinderfeestje: klimmen, een vrije val maken en met de tokkelbaan Kamelen Kinderfeestje: kamelenboerderij bezoek, inclusief huifkartocht terug;naar beneden.
 5. BEKIJK ALLE GROEPSARRANGEMENTEN Wij begrijpen dat de kinderen zin krijgen

  in iets lekkers. Daarom krijgen de kinderen lekker een zakje chips met ranja tijdens de activiteiten. We sluiten het kinderfeestje af met lekkere frietjes, frikandellen en kroketten.
 6. “Vrijgezellen dag gehad. Paintbal en eten, all inclusief. Aardig personeel,

  leuke banen en veel lol gehad. Dan het eten/drinken. Wij hadden de wok en bakplaat. In tegenstelling tot de andere verhalen hadden wij een snelle service, ruime keuze en was alles goed klaargemaakt. Verschillende soorten bier, wijn en fris. Dat was zelfbediening (heel handig, kom je zeker nooit droog te staan). Wij waren vroeger aangeschoven dan gepland en gingen later weg. Was helemaal geen probleem. Ruime zaal. Kortom: voor een mooi bedrag een leuke dag gehad. Aanrader”
 7. Contact Hooghei 71 • 5258 SX Berlicum (Noord Brabant) 073

  – 503 12 41 www.hooghei.nl [email protected] De Hooghei Outdoor activiteiten is ook iedere dag geopend op reservering Openingstijden voor groepen en outdoor- arrangementen dan zijn we iedere dag geopend en ruimere openingstijden (Alleen op reservering ) Op alle feestdagen is het restaurant geopend