Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

Originele Activiteiten in Den Bosch

Originele Activiteiten in Den Bosch

Hooghei.nl is al meer dan 10 jaar dé experts op het gebied van originele activiteiten in Den Bosch voor bedrijven en particulieren. Originele activiteiten zijn een geweldige manier om de sfeer te verhogen, het team te coachen of juist eens wat anders te doen met je familie. Want als iedereen meedoet, is het écht een succes!

Ricky Floyd

April 13, 2021
Tweet

More Decks by Ricky Floyd

Other Decks in How-to & DIY

Transcript

 1. Originele Activiteiten from hooghei.nl Hooghei.nl is al meer dan 10

  jaar dé experts op het gebied van originele activiteiten in Den Bosch voor bedrijven en particulieren. Originele activiteiten zijn een geweldige manier om de sfeer te verhogen, het team te coachen of juist eens wat anders te doen met je familie. Want als iedereen meedoet, is het écht een succes! De Hooghei is een organisatie die originele activiteiten organiseert voor bedrijven, verenigingen en particulieren. Ga bijvoorbeeld eens naar de verjaardag van 50-plus in de duinen of organiseer met je collega’s een origineel teambuildings diner. Of ga samen met je vriendinnen naar het proeverij diner waar je écht iets leer over wijn. Op hooghei. Originele activiteiten, originele activiteiten thuis, originele teambuilding activiteiten in Den Bosch, Zuid- Holland. Interessante en leuke activiteiten in de buurt van Den Bosch
 2. Originele activiteiten in Den Bosch is een blog die originele

  activiteiten in Den Bosch deelt. Op deze blog vind je nieuws over activiteiten voor kinderen, originele groepsactiviteiten en bijzondere bedrijven in Den Bosch. Ook kun je informatie vinden over toffe locaties en inspirerende artikelen. Als je een bezoek brengt aan Den Bosch, dan heb je als toerist of als zakenreiziger best wel wat te beleven. Maar met deze originele activiteiten in Den Bosch, kun je sowieso al voldoende aan de slag op vakantie of tijdens een vergadering of meeting. Tijdens een drukke periode van je leven kun je behoefte hebben aan een bijzondere activiteit in de plaats waar je woont of werkt.
 3. Ons bezoekerscentrum in het centrum van Den Bosch is dé

  plek voor ontspanning en activiteiten in de regio. Stap binnen voor een kopje koffie, ga naar de speelhoek of bekijk de exposities die we elke maand weer vernieuwen. Originele activiteiten in Den Bosch Een stad met een bijzonder cultureel erfgoed, is Den Bosch. Het is deze stad, waar je niet enkel de kunst van Rembrandt kan bewonderen, maar ook originele activiteiten kan ontdekken. Noord-Brabant is één van de meest populaire pretparken in Nederland. Hier vind je een groot aantal attractieparken en kun je heerlijk vertoeven in de natuur. Het attractiepark Efteling is voor ieder wat wils. Bovendien is er genoeg te doen voor kleine kinderen en volwassenen. Zoek je originele activiteiten in Den Bosch?
 4. De originele activiteiten van De Hooghei.nl - originele en leuke

  activiteiten om uw dag mee te beginnen of verder te brengen. Deze deelnemers ervaring: "De vergadering was zeer gelijkmatig verlopen. De sfeer was goed, het onderwerp was interessant en er werd vlot gesproken. De Hooghei in Den Bosch biedt originele activiteiten voor bedrijven, groepen en individueel. Wij hebben een uitgebreid programma met originele ideeën voor teambuilding, bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Of u nu een dagje uit wilt of op zoek bent naar een inspirerende dag, bij De Hooghei vindt u altijd de beste invulling van een succesvolle dag. De hooghei.nl is een website met originele activiteiten die worden verzorgd door ervaren vrijwilligers. De activiteiten zijn bedoeld voor kinderen en volwassenen die eens echt iets anders willen beleven. De activiteiten vind je terug op de hooghei.nl. Originele activiteiten in Den Bosch 100%
 5. INDOOR EN OUTDOOR ACTIVITEITEN IN DE OMGEVING VAN DEN BOSCH

  Wilt u een groepsuitje vol activiteiten organiseren in de omgeving van Den Bosch? Bij partycentrum De Hooghei kunt u terecht met al uw wensen. De Hooghei biedt u namelijk een restaurant, partycentrum en outdoor activiteiten onder één dak. Zo kunt u diverse activiteiten combineren om een onvergetelijke dag te organiseren. De activiteiten worden vaak ingezet op familiedagen, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en teambuildingdagen. Enkele voorbeelden van activiteiten treft u hieronder:
 6. De Hooghei Leukste Uitje In Brabant Met Live Cooking Buffet

  En Schietsporten Teambuilding survivaltocht met live cooking buffet Paintball Avond Uitje Met Live Cooking Buffet Uniek Gezellig Outdoor En Solex Uitje Boeren spelen brabant met buffet Sportief mountainbike uitje met Live Cooking Buffet Bedrijfsuitje terug in militaire dienst bij de hooghei Uiteraard is dit slechts een klein deel van ons aanbod.
 7. Originele Activiteiten De Hooghei heeft een groot aanbod van originele

  activiteiten in en rond Den Bosch. Alle activiteiten zijn ook bespreekbaar met een familie of bedrijfsuitje. De Hooghei is geopend op maandag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op ieder moment kan er gereserveerd worden bij de hoofdvestiging in Den Bosch of bij onze reservatiebalie in Vught.
 8. Voor groepen zijn we iedere dag geopend en ook ruimere

  openingstijden Contact & Reserveren Contact De Hooghei https://hooghei.nl/ Hooghei 71 5258 SX Berlicum 073-5031241 [email protected]