Upgrade to Pro — share decks privately, control downloads, hide ads and more …

Verschillende outdoor activiteiten bij De Hooghei!

Verschillende outdoor activiteiten bij De Hooghei!

Bij De Hooghei in het Brabantse Berlicum bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een locatie voor outdoor activiteiten!

Ricky Floyd

May 21, 2021
Tweet

More Decks by Ricky Floyd

Other Decks in How-to & DIY

Transcript

 1. Outdoor Brabant Veel Pret Voor Het Juiste Budget 71 •

  5258 SX Berlicum (Noord Brabant) DE HOOGHEI https://hooghei.nl/outdoor/
 2. Verschillende outdoor activiteiten bij De Hooghei! Bij De Hooghei in

  het Brabantse Berlicum bent u aan het goede adres als u op zoek bent naar een locatie voor outdoor activiteiten! Als u een dagje uit wilt met het personeel, de familie of een vriendengroep om de teamgeest te versterken, is De Hooghei een perfecte keuze. Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld om aan de hand van sportactiviteiten uw uitjes nu eens echt toegevoegde waarde te geven!
 3. Voor u organiseren wij verschillende outdoor activiteiten, zoals paintball, paintball

  by night, een klimtoren, mountainbiken, survivaltochten en stormbaan en vlotten bouwen. Wilt u het liever iets rustiger houden, maar bent u wel graag bezig in de natuur? Kies dan voor een ritje op een ouderwetse Solex, om zo de prachtige Brabantse omgeving te verkennen. Of ga voor ene hilarisch potje boerengolf, waarbij uw golfclub bestaat uit een stok met een klompje eraan. BENT U EEN ECHTE SPORTIEVELING?
 4. Contact us Outdoor activiteiten is ook iedere dag geopend op

  reservering [email protected] 71 • 5258 SX Berlicum (Noord Brabant) 073 – 503 12 41 hooghei.nl Email Address: Address: Phone Number: Website:
 5. H O O G H E I . N L

  Thank you!