tr

 tr

test

0845846f7f793fac9fb53491a9d42a1f?s=128

Henry

June 05, 2015
Tweet

Transcript

 1. TROY – a serious game Klik HIER om verder te

  gaan
 2. TROY – a serious game Money is een nummer van

  het album The Dark Side of the Moon van de Britse band Pink Floyd. Het heeft als thema kapitalisme en bezingt de donkere kant van het geld en hoe dat ons leven kan beheersen.
 3. TROY – a serious game Wat is TROY? TROY is

  ‘a serious recovery game’. De naam is een samenvoeging van de Engelse woorden ‘try’ en ‘joy’. TROY biedt jou de mogelijkheid om op speelse wijze vermogen te traceren binnen een eigentijdse digitale omgeving. Sinds de miljoenennota van 2014 dient de opsporing in aanvulling op de waarheidsvinding nl. ook energie te steken in financieel rechtsherstel. Het afpakken van crimineel gewin, zoals rechtsherstel populistisch ook vaak wordt aangeduid, is echter niet mogelijk zonder verhaalsmogelijkheden. Het traceren van vermogen in onze complexe, digitale en snelle samenleving is, naast bewustwording en elementaire kennis van potentiële bronnen, voorts gebaat bij ervaring. Vandaar dat je nu met TROY kunt ervaren hoe het is om al dan niet verhuld vermogen te achterhalen, de eerste stap binnen een reeks welke uiteindelijk moet leiden tot meer rechtsherstel.
 4. TROY – a serious game Wat is de bedoeling van

  TROY? De bedoeling van TROY is enerzijds om te achterhalen welke vermogensbestanddelen DJ Kermit zoal toebehoren en welke waarde dit vertegenwoordigt. Anderzijds wordt je uitgedaagd om vast te stellen of er sprake is van crimineel gewin, en zo ja, hoe groot het wederrechtelijk verkregen voordeel bij benadering is. Veel plezier!